Wednesday, April 18, 2012


Hai, my dearie blog.
Lega rasanya akhirnya dapat jugak template free yang sesuai untuk my secret sanctuary ni.
Template ni saya dapat kat btemplate.
Suker. Suker. Suker.


Ekceli saya buat blog baru ni sebab nak kumpulkan list blog kawan-kawan maya saya.
Nak taruk seme kat CIK BETTY takut berat.
Eh? Boleh buat berat ker?
Tak taula.
Tapi dari sini rasa selesa sangat nak BW.
HEHE.
Sometimes i need to be alone.

9 comments:

Tukang Karut said...

oooooo... tak nak berat kena buat tempat lain ek...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

eh eh TK..terkejut ahkak awak sampai sini hikhik

Tukang Karut said...

eh... kenapa? ini kawasan larangan ke?

Nur-nba said...

Wahhhh cantik2.. suka tengok.. Rajinnya Rina tukar template.. Akak pun ada buat blog khas utk bloglist.. Memang tak nak bagi berat blog.

MK said...

gitu ek? rajin betul!! good good

Papa-NtiQ said...

TQ bebanyak sebab sudi masukkan blog saya kat sini. Jom makannnnn

Che Rosliza Che mat said...

blog cr pun ada hihihi thanks..

cheeze maz said...

Salam ziarah. Semua di jemput joint juga ya Giveaway akak, boleh lihat di http://cheezemaz.blogspot.com/2012/11/giveway-sempena-iphone-5-gadget-impian.html

Insya Allah berpeluang memenangi serbuk cheese yg seenak sos cheezy wedge KFC

nohas said...

Assalam..knock, knock..wahai tuanrumah yg kecik molek..akak datang utk house-warming..hihi..

Post a Comment

 
Copyright (c) 2010 my secret sanctuary. Design by Wordpress Themes.

Themes Lovers, Download Blogger Templates And Blogger Templates.